Over Hudson Cybertec 2018-10-19T09:53:26+00:00

Over Hudson Cybertec

HCT Office

Hudson Cybertec is een leveranciersonafhankelijke cybersecurity solution provider welke wereldwijd betrokken is bij cybersecurity trajecten voor de operationele technologie (OT). Onze focus ligt volledig op cybersecurity in het industriële Automatisering & Controle Systemen (IACS) domein.

Wij helpen bedrijven zich te weren tegen cyberdreigingen die voorkomen binnen de industriële automatisering, digitale controlesystemen en applicaties. Enkele voorbeelden van deze omgevingen zijn SCADA-systemen (als onderdeel van Industrial Control Systems), Proces Control Systems, gebouwgebonden automatiseringssystemen en andere technische installaties. Hudson Cybertec levert gespecialiseerde kennis en diensten op het gebied van cybersecurity en industriële netwerken aan bedrijven waar de technische installaties essentieel zijn voor de bedrijfsvoering.

IEC 62443 Subject Matter Expert

Hudson Cybertec werkt hoofdzakelijk volgens de internationale de facto norm voor IACS-cybersecurity, de IEC 62443. Wij zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze norm, en werken hierbij samen met het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN). Als internationaal erkend IEC 62443 Subject Matter Expert (SME) zijn wij op Europees niveau betrokken bij diverse EU-werkgroepen voor cybersecurity in de vitale infrastructuur. Wij bieden ook, in samenwerking met het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN), een compleet trainingsprogramma rondom de IEC 62443. De NEN is de enige officiële vertegenwoordiger van de IEC in Nederland.

Markten

Hudson Cybertec is vooral actief in de domeinen behorend tot de vitale infrastructuur, waaronder energie, olie & gas, water, nucleaire en de chemische & procesindustrie. Daarnaast ondersteunen wij de maakindustrie, het MKB en zijn wij ook actief in andere (niche) markten waar technische installaties aanwezig zijn.

Het verschil

Door de unieke combinatie van diepgaande domeinkennis, ruime ervaring in cybersecurity en uitgebreide expertise in industriële en technische automatisering, onderscheidt Hudson Cybertec zich van andere securitybedrijven.

Partners

Contact

Werken bij Hudson Cybertec

Hudson Cybertec is continu op zoek naar professionals met visie, passie en creativiteit om bij te dragen aan de groei van onze organisatie. Als medewerker lever je gespecialiseerde services aan bedrijven in het industriesegment én aan bedrijven waar de technische installaties essentieel zijn voor de bedrijfsvoering. Binnen een team van ervaren collega’s werk je op het gebied van cyber security in technische omgevingen vaak samen aan opdrachten bij een of meer van onze opdrachtgevers. De basis van ons succes wordt gevormd door de kennis en ervaring van onze medewerkers.

Ben je een ervaren professional, of een goed opgeleide junior, met veel ambitie en op zoek naar een uitdagende carrière bij een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf? Bij ons is “wie je bent” even belangrijk als “wat je kunt”.

Met regelmaat hebben wij nieuwe uitdagende banen binnen de domeinen van IT, ICS/SCADA, Security en Technische Automatisering.

Wij hebben vacatures voor onder andere de volgende functies:

  • Consultant Industrial Automation
  • Accountmanager
  • Commercieel Medewerker Binnendienst
  • Engineer Industrial Automation
  • Ethical/Offensive Hacker
  • Operations Manager
  • Netwerk Architect

Ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Stuur dan een e-mail naar jobs@hudsoncybertec.com en sluit je motivatiebrief en CV bij.

Ben jij een HBO student in de richting Industriële Automatisering, Technische Informatica, of soortgelijke opleiding en opzoek naar een stage- of afstudeerplek? Hier bij Hudson Cybertec beiden wij interessante en uitdagende stage- en afstudeeropdrachten. Maar als je zelf een goed idee hebt voor een stage- of afstudeeropdracht, dan staan we daar voor open.

Ben je geïnteresseerd om stage te komen lopen of je afstudeeropdracht bij ons te komen doen? Stuur dan een e-mail naar stage@hudsoncybertec.com, sluit je motivatiebrief bij en eventueel je idee voor je stage- of afstudeeropdracht. We zien je reactie graag tegemoet.