Den Haag, 4 juni 2018 – Op donderdag 7 juni vindt voor de dertiende keer het evenement Alpe d’HuZes plaats. Hudson Cybertec, een leveranciersonafhankelijke cybersecurity solution provider, is een trotse sponsor van dit evenement, door sponsoring van het team Cyber Fighters 2018.

Alpe d’HuZes

Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen dit jaar ruim 4500 deelnemers lopend of fietsend samen de legendarische Alpe d’Huez tot maximaal zes keer. In de afgelopen jaren is op deze manier al ruim 150 miljoen euro opgehaald voor het Alpe d’HuZes/KWF Fonds.

Op woensdag 6 juni beklimmen 230 supporters en vrijwilligers, die op de koersdag andere taken hebben, gezamenlijk één keer de berg. Donderdag 7 juni klinkt om 4.30 uur het startschot, waarna 1.538 lopers en 3.005 fietsers maximaal zes keer de Alpe d’Huez beklimmen. Rond 20.00 uur gaan de laatste deelnemers over de finish en wordt het voorlopige eindbedrag bekendgemaakt.

Het event is een groot deel van de dag rechtstreeks op televisie te volgen via een groot aantal regionale omroepen en NPO Nieuws. Thuisblijvers kunnen de deelnemers volgen via de speciale Alpe d’HuZes-app. Het is ook nog steeds mogelijk te doneren. Dit kan via:

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/doneren

Hudson Cybertec wenst de Cyber Fighters 2018 en alle andere deelnemers heel veel succes!