Den Haag, 13 september 2019 – In oktober vindt in Den Haag de vierde editie van de Cyber Security Week (CSW) plaats tegelijk met de European Cyber Security Month. Belangrijke onderdelen van de CSW zijn de International One Conference en de Europol-INTERPOL cybercrime conference. Hudson Cybertec organiseert de training: Cyber Security for Industrial Automation & Control Systems, gebaseerd op de internationale norm IEC 62443.

Er is een sterk groeiende behoefte aan ICS-professionals die kennis hebben van cybersecurity binnen technische- of proces automatiseringsomgevingen. Gedurende 3 jaar organiseert Hudson Cybertec met groot succes deze training binnen Europa, zowel in-company als via open inschrijving. De training is ontwikkeld i.s.m. het Koninklijk Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) met als doelgroep iedereen die betrokken is bij productie- en procesinstallaties maar ook bij gebouw gebonden systemen. Door de grote belangstelling hiervoor is er speciaal voor CSW 2019 een extra training ingepland, met focus op de end-user, een buitenkans voor de internationale bezoekers. Deze training is daarnaast ook interessant voor iedereen die interesse heeft, of betrokken is bij de ontwikkelingen rondom Smart Industry, Industry 4.0, IoT of IIoT.

Hudson Cybertec is een cybersecurity solution provider die wereldwijd betrokken is bij cybersecurity trajecten voor industriële automatisering en controle systemen. Het bedrijf heeft volledige focus op cybersecurity in het Industrial Automation & Control Systems (IACS) domein en helpt bedrijven zich te weren tegen cyberdreigingen voor de industriële automatisering, digitale controlesystemen en IACS applicaties. Bovendien is Hudson Cybertec nauw betrokken bij de ontwikkeling van de IEC 62443 norm en wordt daarbij mondiaal gezien als Subject Matter Expert (SME). Op Europees niveau is Hudson Cybertec betrokken bij diverse EU werkgroepen voor cybersecurity in de vitale infrastructuur.

Middels het organiseren en geven van de training “Cyber Security for Industrial Automation & Control Systems” levert Hudson Cybertec een bijdrage aan dit evenement. Deze 3-daagse training vindt plaats van 15-17 oktober met daaropvolgend een optioneel certificeringsexamen op 18 oktober.

Tijdens het driedaagse programma raken deelnemers bekend met relevante cybersecurity terminologie, krijgen zij een uitstekend begrip van de IEC 62443 norm en leren deelnemers hun nieuwe kennis en vaardigheden toe te passen binnen de praktijk van diens eigen organisatie. Daarnaast is de training geheel voorbereid op de actuele EU-richtlijnen en wetgeving omtrent het binnen de organisatie aantoonbaar bezitten van cybersecurity kennis voor het technisch domein.

Hudson Cybertec onderscheidt zich van andere securitybedrijven door de unieke combinatie van diepgaande domeinkennis, ruime ervaring in cybersecurity en uitgebreide expertise in zowel industriële en technische automatisering, als IT.

Schrijf u vandaag nog in voor de training. Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op onze website.

HUDSON CYBERTEC